The Ever-Existent Administrator - Crunch All You Want. We'Ll Make Procurem.

Hade så många

Kommer ihåg när jag var liten och jag samlade på gosedjur, ja jag hade hur många som helst och när det var dags att köpa en ny leksak eller så, så ville jag alltid ha ett gosedjur. Vet inte vad det är med dom som gör att man vill ha så många.
Ja det är väldigt populärt och det kan man ju förstå, dom är ju så mjuka och fina och som barn så är det något som verklige när lockande.

Finns så många olika varianter

Ja det finns verkligen så många olika typer av gosedjur och det fortsätter att komma nya hela tiden. Efter en barnfilm släpps så kommer det nästan alltid en nalle av den figuren som var i filmen så det är ju lite härligt. Och jag har många fina minnen av mina gosedjur vilka jag fick av mormor eller av farmor eller av mamma och pappa. Ja det är fint att tänka tillbaka på och jag har sparat en del av dom men såklart inte alla för det går ju inte och jag vet faktiskt inte vart dom tog vägen. Om mamma och pappa har slängt dom kanske, det är mycket möjligt.. man kan ju inte spara alla det går ju inte. Men för det betyder det ju inte att man inte har kvar sina fina minnen och så har jag ju sparat några som var mina favoriter och min första nalle som faktiskt var en kanin som jag fick av min storebror när jag föddes. 
Så det är ju trevligt att tänka tillbaka på ibland när man känner för att tänka på det. Hur som helst så är det bra att köpa gosedjur till någon som man tycker om för det brukar oftast uppskattas, så det får vi fortsätta att göra så att vi gör varandra glad och nöjda.